A keresztény Európa védelmében

Mi kell nekik? A vízünk és a földünk

2015/09/07. - írta: reconquista

Ha a ma még dúsgazdag arab olajországok nem akarnak 20-30 év múlva éhen és szomjan halni, akkor kell nekik Európa. Nem az itt élők, hanem a víz, az élelmiszer és az infrastruktúra.

arabok2.jpg

Egy kérdésre soha nincs értelmes válasz migránsügyben!

Hetek óta folyik pro és kontra az őrjöngés migránsügyben. Vannak, akik érvelni próbálnak és vannak, akik érzelmi alapon küldik el a másik felet az édesanyjukba. Egy – sokak számára tán lényegtelennek tűnő – kérdésre soha sem érkezett értelmes válasz.

Miért ide, Európába özönlenek a migránsok, miért nem valamelyik gazdag ara országba menekülnek?

A beözönlést támogatók megelégszenek annyival, hogy „nem mindegy? Itt vannak, itt kell segíteni.” Vannak persze, akik érzik, hogy ez nem válasz. Ők mindenféle eszmefuttatást vezetnek le, hogy ezek demokráciára, szabadságra vágynak.

A baj mindkét válasszal, hogy hamis. Hamis, mert igenis tudnunk kellene, hogy a százezer szám „menekülők”, miért vállalják a halálos kockázatot a tengeren vagy az embercsempész autókban, illetve a sok ezer kilométeres gyalogtortúrát, miközben alig pár száz kilométerre gazdag és hasonló vallású, berendezkedésű államok vannak.

Nos, a valódi válaszért sokkal messzebb kell tekintenünk. Mégpedig előre az időben!

20-30 év múlva elfogy a kőolaj – ez biztos. 20-30 év múlva az emberiség tudja majd nélkülözni az kőolajat – ez is szinte biztos. 20-30 év múlva a megújuló energia nagyobbrészt pótolja a kőolajat – ez is szinte biztos.

20-30 év múlva elfogy az a kőolaj, amire a dúsgazdag arab olajországok mai mérhetetlen jóléte alapszik – ez biztos. 20-30 év múlva a ma még dúsgazdag arab olajországoknak nem lesz olyan bevételi forrása, amiből finanszírozni tudják az életüket – ez szinte biztos. 20-30 év múlva nem lesz pénze vízre és az élelmiszerre a ma még dúsgazdag arab olajországoknak – ez is szinte biztos.

20-30 év múlva a ma még dúsgazdag arab olajországok rá lesznek szorulva a vízre és az élelmiszerre. Honnan tudják ezt megszerezni? A legközelebbi Európából. Itt van ivóvíz, van értékes termőföld, van megfelelő infrastruktúra ezek fenntartására.

Ha a ma még dúsgazdag arab olajországok nem akarnak 20-30 év múlva éhen és szomjan halni, akkor kell nekik Európa. Nem az itt élők, hanem a víz, az élelmiszer és az infrastruktúra.

Hát ezért vándorolnak be százezer, majd pedig milliószám muzulmán tömegek Európába. 20-30 év bőven elegendő idő arra, hogy átvegyék népességben is az uralmat az európai kontinens védekezésre képtelen részén.

A mostani beözönlők a szálláscsinálói a modern arab inváziónak. Ne feledjük, már ma is van olyan nagyvárosa Európának, ahol már muszlim a polgármester. És vannak olyan nagyvárosok, ahol a muszlimok pár éven belül többségben lesznek. Ezt a folyamatot erősíti és gyorsítja föl a bevándorló invázió.

Ezért nem engedik be a dúsgazdag arab országok a muzulmán „menekülteket”. Sőt, nem is oly titokban ezért támogatják is azt, hogy Európába özönöljenek. Biztosan nem véletlen például, hogy a mostani nagy invázió az olajár tartós és drámai csökkenése után következett be. Az olajkorszak közeledő végének drámai jelei ezek.

20-30 év múlva azonban az olaj helyett a mai dúsgazdag arab olajállamok az európai vízzel és terményekkel fognak gazdálkodni. Az európai ember pedig szép lassan muzulmánná válik, vagy kiszorul a kontinens nagy részéről.

11 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://haragesbuszkeseg.blog.hu/api/trackback/id/tr37767452

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fikkentáger 2015.09.08. 03:43:12

Harminc éve a közgázra jártam éppen, és gazd.földrajz előadáson a prof. arról beszélt, hogy 20-30 év múlva elfogy a köolaj.

Ennyit a BIZTOSAN-ról...

Ha pedig elfogy a kőolaj, akkor a gazdag arabokból szegény arabok lesznek. Néhány persze gazdag marad, de a tömeget nem fogják eltartani, mint manapság, amikor ki kell termelni az olajat. Az a pár gazdag arab hülye lesz majd eltartani akkor a népét, se Európában se máshol. Kína sokkal előbb fogja gazdaságilag leigázni a Földgolyót, mert ők egész máshogy közelítik meg a gazdagságot, nem ölükbe hulló valamit, amit főleg herdálni érdemes.

Fikkentáger 2015.09.08. 03:45:18

Igazából nincsenek is gazdag arab országok. Gazdag arab családok vannak bizonyos országokban.

7esbusz 2015.09.08. 06:57:09

"20-30 év múlva elfogy a kőolaj – ez biztos."
Kösz megmondókapitány. A heti lottószámokat is pls.

Asztalos Robert 2015.09.08. 07:43:11

Ez nagyon jól ki van tervelve,,

kudu 2015.09.08. 08:54:16

@Fikkentáger: Azt mond már, Kína nem ugyan ezt csinálja? Mindenhol csak kolonizál.

isapur 2015.09.08. 18:22:05

Nem, Kína nem ugyanezt csinálja. Kína kolonizál.

Biró Attila 2015.09.08. 23:15:42

Azért ez egy kicsit paranoia....

KatalinK 2015.09.09. 08:08:15

Elég nagy hülyeséget irtál...ha ismernéd is egy kicsit a gazdag arab országokat, akkor tudnád, hogy már készülnek arra az idöre, amikor elfogy az olaj. Pénzügyi, kereskedelmi központokká akarnak vállni....nézd meg Dubait. Dubainak már nincs olaja, önfentartó, a gazdaság óriási ütemben nö. Olyan , mint Singapur vagy Honkong...azoknak sincs olajuk. Dubai egy finacial, commercial and trade centre, olaj nélkül!

Gábor Gévai 2015.09.11. 10:32:25

Ha az eszmefuttatás bizonyos részei erősen sántítanak is, ha a 20-30 év "biztos" kőolaj-elfogyás olyan rámondásszerű is, az tény, hogy muszlimosodik Európa, és ha ennek nem lesz megálljt parancsolva, akkor a lány-ükunokánk majd harmadik felesége lesz egy piszkos arabnak.

Lángharcos 2015.09.15. 20:24:19

Meh. Fáj, hogy jön egy kultúra, ami elnyomja a mienket? Hát mit tett a mienk más kultúrákkal? Visszanyal a fagyi

Gábor Miski 2015.12.14. 11:40:44

Miután simán lehet sós vízből édeset készíteni, az olaj pedig rohadtul nem fog elfogyni, csak ijesztgetnek vele, az egész cikk nettó hülyeség. Probléma és rizikó a migránshullám, de nem a cikkben felsoroltak a kiváltó okok.
süti beállítások módosítása